Udsalg!DanCell Power-UpExpand
  • DanCell Power-Up
  • DanCell Power-Up
  • DanCell Power-Up
  • DanCell Power-Up

UDGÅET DanCell Power-Up

DanCellDanCell

Ny

Med denne powerbank fra DanCell er du altid sikret at have strøm på din mobil. Batteriet har en kapacitet på 10.000 mAh, hvilket rækker til flere opladninger. Skulle du mod forventling tømme powerbanken, så bare rolig. Den kan selvfølgelig genoplades med alm. lader eller ved brug af solcellen.

Flere detaljer

349,00 kr

inkl. moms

399,00 kr inkl. moms

-50,00 kr


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Power-Up - Undgå at løbe tør.

Med den nye DanCell Power-Up er du sikker på aldrig at løbe tør for strøm på din mobil! Denne smarte powerbank har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket svarer til rigtig mange opladninger.


2 stærke USB udgange

Med denne lækre powerbank finder du hele 2 udgange, således at du og en ven kan deles om at lade op. Det skal dog bemærkes at der er forskel på opladerportene i det den ene levere 1A og det andet levere 2.1A. Fordelen ved 2.1A er at du kan oplade hurtigere, og dermed være hurtigt videre.


Solceller!!!

Denne powerbank har også mulighed for at genoplade sig selv. Den er nemlig udstyret med solceller, så du aldrig løber tør for batteri.

NavnDanCell Power-Up
FarveSort/Hvid/Rød
Batteri10.000 mAh
AndetMed solceller!

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!