DanCell Evolution Ultimate Light Expand

DanCell Evolution Ultimate Light

DanCell DanCell

Ny

Med DanCell Ultimate Light får du en slagkraftig telefon, til en pris der er løgn. Telefonen praler med 32GB intern hukommelse, og meget mere.

Flere detaljer

kommer snart

1 199,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Evolution Ultimate Light

Lillebroren til DanCell Evolution Ultimate er nu landet hos Mobilefreak.dk. Den er sat til en pris, der er så lille at man skulle tro at der var tale om en fejl, men den er god nok.

Hastighed

Fart er alfa omega, når det kommer til telefonen. Vi er på 24/7, og det skal gå stærkt. Det gør det også i DanCell Evolution Ultimate Light. Selvom at navnet indikerer light = en dårligere version, er der ikke sparet på hastigheden her. Ultimate Light praler af en processorhastighed på hele 1,8Ghz, hvilket er rimelig godt set for en mobiltelefon i den prisklasse. Udover CPU'en så praler telefonen her også af 2 GB ram, hvilket igen er godt gået af en telefon til den her pris!

Massere af plads

Der skal være plads til det hele. Videoer, billeder, musik, apps - ALT! Derfor er der heller ikke sparet på lagerpladsen i denne lækre lavpris-smartphone. Telefonen har 32GB intern hukommelse, og så er der selvfølgelig plads til et SD-kort i den også. Faktisk er der plads til hele 128GB SD-kort i DanCell Evolution Ultimate Light. Ja, for at det ikke skal være løgn, så kan de 128GB bruges som en primær lagerplads, så du kan kører hele systemet fra SD-kortet. Så du bestemmer selv hvor stor din telefon skal være - Smart!

Lækkert styresystem

Brugerfladen er et must siger mange mennesker, og det er den også på DanCell Evolution Ultiamte Light. Telefonen kører på Android 7.0, hvilket er et højt og elsket styresystem, som er elsket af millioner af mennesker over hele verdenen.

Dualsim

Ligesom de andre DanCell telefoner, så er DanCell Evolution Ultimate Light, lavet til ham der gerne vil bruge sin smartphone til mere end privat brug. Du har nemlig muliughed for at bruge 2 simkort i telefonen på samme tid. Begge simkort kører på 4G-netværket, så du er sikret altid at have forbindelse. Det er da ikke så dårligt igen.

Cover inkluderet

Som traditionen foreskriver ved DanCell, så medfølger der et cover til telefonen, så du allerede er godt beskyttet fra starten af. Udover cover så anbefaler Mobilefreak.dk selvfølgelig at du tilkøber flydende panserglas, for en ekstra sikkerheds skyld.

NavnDanCell Evolution Ultimate Light
FarveGuld / Rosaguld / Sort / Rød
Længde788 mm
Bredde155 mm
Højde7.8 mm
Batteri3200 mAh
StyresystemAndroid 7.0
Skærmstørrelse5,5 tommer
Skærmopløsning1280 x 720 pixels
ProcessornavnMediaTek MT6737
Processorhastighed1,8 Ghz (64bit quadcore)
Ram2 GB
Intern hukommelse32 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128GB ekstern hukommelse via SDkort (Medfølger ikke)
Frontkamera8 Megapixel
Bagkamera13 Megapixel (Bemærk: Dualkamera)
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa 4.0
Dual-simJa

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende hærdetglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende hærdetglas. Flydende hærdetglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende hærdetglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende hærdetglas i dag!


Se mere om det flydende hærdetglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!