DanCell Evoution Basic XL Expand

DanCell Evoution Basic XL

DanCell DanCell

Ny

En stor perle er landet hos Mobilefreak.dk! En rigtig lavpristelefon med høje tanker om sig selv. Blandt andet en 6 tommers skærm, som man sjældent ser på en telefon til under 1000 kr!

Flere detaljer

Snart på lager

899,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Evolution Basic XL

Broderen til lavprisbaskeren DanCell Evolution Basic er landet! En telefon med mangle lækre brugsmuligheder, og ikke mindst et lækkert design!

Stor skærm

DanCell Evolution Basic XL leveres med en 6 tommer stor skræm. Skærmen går dog tæt på rammen, så man mærker ikke meget til den forstørrede telefon. Skærmen har en opløsning på 960 x 540 pixles, og der er dermed lagt op til en stor og lækker skærm.

Massere af lagerplads

DanCell Evolution Basic XL leveres med 8GB intern hukommelse. Det lyder ikke af meget, og det er det i sig selv ikke, men finten ved DanCell Evolution Basic XL er, som med mange andre af DanCells smartphones lavet med DanCell Smart Storage, hvilket betyder at du kan indsætte et SD-Kort på op til 128GB i den. I mange telefoner kan SD-Kortet kun bruges til film, videoer osv, men sådan er det ikke med DanCell Evolution Basic XL. Du kan nemlig bruge den fulde kapacitet på SD-Kortet til at gemme hele Android systemet, apps, billeder, videoer, mails osv. Kun fantasien sætter grænser.

Mange brugsmuligheder

Med en 6 tommers skærm er brugsmulighederne meget forskellige. DanCell Evolution Basic XL kan fx bruges til barnets første telefon, da den har størrelsen til næsten at være en tablet, og derved kan den let opfylde barnets behov ift. apps, billeder osv. Med at hav af POS-apps og betalingsterminaler kan DanCell Evolution Basic XL også bruges som et kasseapperat for den lille erhvervsdrivende. De 6 tommer gør det let at betjene telefonen som kasseapperat. Denne metode er rigtig god til fx. at tage på messer eller markeder.

NavnDanCell Evolution Basic XL
FarveSort / Hvid / Guld
Batteri2300 mAh
StyresystemAndroid 7.0
Skærmstørrelse6 tommer
Skærmopløsning960 x 540 pixels
ProcessornavnMediaTek MT6580m
Processorhastighed1,3 Ghz
Ram1 GB
Intern hukommelse8 GB
Ekstern hukommelseOp til 128 GB sd-kort (Sælges sperat). Telefonen har DanCell Smart Storage
Frontkamera2 MP
Bagkamera2 MP
GPSJa
Netværk2G / 3G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa - 4.0
Dual-simJa
AndetInkl cover

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende hærdetglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende hærdetglas. Flydende hærdetglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende hærdetglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende hærdetglas i dag!


Se mere om det flydende hærdetglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!