Udsalg!DanCell Evolution UltimateExpand
  • DanCell Evolution Ultimate
  • DanCell Evolution Ultimate

DanCell Evolution Ultimate

DanCellDanCell

Ny

Den bedste telefon fra DanCell er landet! Telefonen byder på 6GB ram, dualkamera og hele 64GB intern hukommelse.

Flere detaljer

2 999,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Evolution Ultimate

En ny stor perle fra DanCell er nu klar til salg. Telefonen byder på 5,5 tommers sjov og spas, sammen med en lynhurtig 4G-forbindelse. Prisen for dette lækre kraftværk, holdes som altid på et minimum.

Lynhurtig

DanCell Evolution Ultimate byder på mange forskellige ting. Du får en lynhurtig 64bit octacore processor fra MediaTek med en hastighed på 2,4Ghz. Denne drivkraft suppleres med 6GB DDR4 ram, der sammen med processoren giver så meget gas, at man tror det er løgn. Du får desuden også hurtig og sikker oplåsning af telefonen med fingeraftrykssensoren. 

Massere af plads

DanCell Evolution Ultimate fødes med 64GB intern hukommelse, hvilket for de fleste er rigeligt. Der er med andre ord massere af plads til musil, apps og billeder. Mangler du plads, så understøtter DanCell Evolution Ultimate også ekstern hukommelse. Hukommelsen kan udvides med op til 512GB på et SD-Kort! DanCell Evolution Ultimate har selvfølgelig også DanCell Smart Storage, så SD-kortet kan laves til den primære lagerplads, og du kan endda køre apps, og andre ting direkte fra kortet.

Lækkert kamera

Denne telefon har som alle andre et frontkamera og et bagkamera. Frontkameraet er på hele 13 megapixels, hvilket giver dig nogle fede selfies. På bagsiden finder man et dualkamera. Det vil sige at der er 2 objektiver på kameraet, hvilket giver dig et bedre billede. De 2 linser på bagsiden giver dig en opløsning på henholdsvis 20 og 16 megapixels.

 
Tilbehøret i orden

Som sædvanligt når man køber en DanCell telefon, så følger der selvfølgelig et cover med i prisen!

NavnDanCell Evolution Ultimate
FarveSort
Længde154,3 mm
Bredde75,2 mm
Højde9 mm
Vægt189 g
Batteri3867 mAh
StyresystemAndroid 7.0
Skærmstørrelse5,5 tommer
Skærmopløsning1980x1080 pixels
ProcessornavnMediaTek MTK6757 (64bit octacore)
Processorhastighed2,4 Ghz
Ram6GB
Intern hukommelse64GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 512GB SD-Kort (Købes seperat). Telefonen understøtter DanCell Smart Storage.
Frontkamera13 MegaPixels
BagkameraDualkamera med 20/16 MegaPixles.
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa - 4.0
Fingeraftryks sensorJa
Dual-simJa
AndetCover medfølger

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!