DanCell Evolution BasicExpand

DanCell Evolution Basic

DanCellDanCell

Ny

Danmarks måske billigste smartphone er nu landet hos Mobilefreak.dk. DanCell Evolution Basic er født. En lille og let 5 tommers telefon, med dualsim og Android 6.0!

Flere detaljer

699,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Evolution Basic - Danmarks måske billigste mobiltelefon!

DanCells billigste telefon er nu kommet på markedet. DanCell Evolution Basic er navnet. En basic telefon, som giver dig en meget lav pris!

Størrelse

Telefonen passer til de fleste. En lækker 5 tommer stor skærm gør at DanCell Evolution Basic ligger godt i de flestes hænder. Skærmen har en opløsning på 960*540 pixel, hvilket giver dig en ganske god opløsning at se film på eller spille nogle fede spil. 

Hukommelse

Telefonen her leveres med 8GB intern hukommelse. Det er ikke meget, og det ved både vi og DanCell godt. Derfor understøtter DanCell Evolution Basic selvfølgelig DanCell Smartstorage, hvilket betyder at du kan bruge et SD-Kort på op til 256GB som den primære hukommelse. Så kan du køre apps, og så videre direkte fra SD-Kortet! 

NavnDanCell Evolution Basic
FarveSort eller Guld
Batteri2500 mAh
StyresystemAndroid 6.0
Skærmstørrelse5 tommer
Skærmopløsning960*540 pixel
ProcessornavnMediaTek MT6580m
Processorhastighed1,3 Ghz
Ram1 GB
Intern hukommelse8 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 256 GB SD-Kort (sælges seperat) Bemærk at denne telefon understøtter DanCell Smart Storage, hvilket betyder at du kan benytte SD-kortet til primært lager.
Frontkamera5 MP
Bagkamera8 MP
GPSJa
Netværk2G, 3G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa - 4.0
NFCNej
Fingeraftryks sensorNej
Dual-simJa
AndetI pakken medfølger: DanCell Evolution Basic, Oplader, USB ladekabel, Silicone Bagcover

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!