DanCell Free II Expand

DanCell Free II

DanCell DanCell

Ny

En moderne med god gammel håndværker telefon er nu kommet til. Må vi præsentere DanCell Free II. Opfølgeren fra bestselleren DanCell Free er hermed landet. Med plads til 3 simkort, og massere af størm er denne telefon din simple ven!

Flere detaljer

Snart på lager

699,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Free 2 - En opgradering af en eksemplarisk telefon.

DanCell Free 2 er opfølgeren på DanCells Første Free telefon. Telefonen er i samme håndgribelige størrelse, men forbedret en hel del.

3 simkort

I modsætning til forgængeren understøtter DanCell Free 2 nu 3 simkort mod 2 før. Derved kan du have endnu flere simkort i den samme telefon!

Holdbart batteri

DanCell Free 2 har et lækkert batteri på 3000 mAh, hvilket i standby mode kan holde op til 30 døgn! Det holder selvfølgelig ikke 30 døgn med fuld tale, men batteriet er noget kun bedre end det batteri du finder i en smartphone.

Powerbank

Såfremt at du lyster det, så kan DanCell Free 2 også bruges som powerbank til fx. din smartphone.

LED Lommelygte

DanCell Free 2 leveres også med en kraftig lommelygte, så den også er klar til det mørke arbejde.

Genrelle opgraderinger

Udover alle de tidligerenævnte feautures kan det også nævnes at DanCell Free 2 har 18% større taster, så det er lettere at ramme rigtigt i første hug, samt en kraftigere højtaler. Derudover er den selvfølgelig IP68 certificeret - nu endnu bedre, da pakningerne er lavet endnu kraftigere!

NavnDanCell Free II
FarveBlå, Grøn, Orange
Batteri3000 mAh
Skærmstørrelse2,4 tommer
Skærmopløsning240x320
Ram64 mb
Intern hukommelse64 mb
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 8GB SD-kort (sælges seperat)
Bagkamera2 MP
Netværk2G
BluetoothJa
Triple-simJa

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende hærdetglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende hærdetglas. Flydende hærdetglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende hærdetglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende hærdetglas i dag!


Se mere om det flydende hærdetglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!