Udsalg!DanCell Caterkiller UltimateExpand
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate
  • DanCell Caterkiller Ultimate

DanCell Caterkiller Ultimate

DanCellDanCell

Ny

DanCell Caterkiller Ultimate er en ultimativ telefon til håndværkeren. Telefonen for dem der gerne vil have holdbarhed, og fede specifikationer. Ting der ikke før har kunne sammen, men nu er blevet muligt. Telefonen her har blandt andet 4GB ram og Walkie-Talkie!

Flere detaljer

3 299,00 kr

inkl. moms

DanCell Caterkiller Ultimate - Den mest ultimative håndværkersmartphone til dato!


Hurtig hardware

En håndværkertelefon er ikke langsom som i de gamle dage. Nej, en rigtig håndværker telefon er med på beatet. Og det gør sig også gældende med DanCell Caterkiller Ultimate! Denne lækre telefon har en Octacore processor fra MediaTek på 2,0Ghz, hvilket giver dig fart over feltet. Derudover så har denne lækre telefon også hele 4GB ram, hvilket sjældent er set på en håndværkertelefon.

Lækker design

Der er i høj grad tænkt design på DanCell Caterkiller Ultimate. Telefonen er udført i et flot materiale, og det er dermed slut med orange pangfarver. Telefonen skal helst ikke bilve for pinlig, vel? Selvom at det er en håndværkertelefon, så er tykkelsen "kun" 14 mm! Det er faktisk ikke så galt for en håndværkertelefon med IP68 certificering.

NFC!

Så skete det vi alle drømte om!! DanCell har introduceret NFC i en af deres smartphones! DanCell Caterkiller Ultimate understøtter som den første NFC. Og nu tænker du sikkert. Hvad kan jeg bruge NFC til? Der findes et hav af gode apps derude der bruger NFC aktivt. Bandt andet har en lang række banker udgivet NFC apps til deres kunder (fx. Nordea). Disse apps lader dig bruge din mobil, som et kontaktløst kort, og denne funktion virker i alle butikker der modtager kontaktløst kort. Derudover kan du også tjekke saldo på fx. Rejsekort med apps fra Google Play butikken. Derved så er NFC faktisk rimelig brugbart!

Lækker skærm

DanCell Caterkiller Ultimate leveres selvfølgelig med en fed skærm. Skærmen er på hele 5 tommer og er udstyret med Anti-refleksglas, så du bedre kan se skærmen i sollys. 

Walkie-Talkie

Med DanCell Caterkiller Ultimate kan du også bruge den indbyggede Walkie-Talkie funktion til at snakke med omverdenen. 

En lækker forbindelse

Som en DanCell-følge, så har DanCell Caterkiller Ultimate mulighed for 2 simkort og en lynhurtig 4G-forbindelse.

NavnDanCell Caterkiller Ultimate
FarveSort
Længde155 mm
Bredde76.4 mm
Højde14 mm
Vægt226 g
Batteri4800 mAh
StyresystemAndroid 6.0
Skærmstørrelse5 tommer
Skærmopløsning1920 * 1080 pixels
ProcessornavnMediaTek MT6755t (Helio X10 octacore)
Processorhastighed2 GHz
Antal processorkerner8
Ram4 GB
Intern hukommelse64 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 256 GB SD-Kort (Købes seperat) Bemærk: DanCell Caterkiller Ultimate understøtter DanCell Smart Storage.
Frontkamera5 MP
Bagkamera13 MP
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa
NFCJa
Fingeraftryks sensorJa - 0,1 sek
SIM-kort type2x Micro-sim
Dual-simJa
TilslutningerTelefonen har også indbygget Walkie-Talkie og SOS-knap.

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!