DanCell Cubic LTE UltimateExpand
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate
  • DanCell Cubic LTE Ultimate

DanCell Cubic Ultimate

DanCellDanCell

Ny

Den ultimative tablet er landet! DanCell Cubic Ultimate er Danmarks nye kvalitets-discounts tablet. Tabletten har både Android og Windows, hvilket gør den perfekt som abejdstablet og som en sjov tablet!

Flere detaljer

Sendes direkte fra leverandør

2 999,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Cubic Ultimate - Arbejdsvennen der er med på sjov.

Med en DanCell Cubic Ultimate er din nye arbejdsven klar. Denne fede tablet smider mange gode specifikationer til en pris der ligner at det er løgn - men det er det ikke.

Massere af plads

Med denne lille og billige DanCell Cubic Ultimate får du en tablet med hele 64GB intern hukommelse. Derudover kan der tilføjes et SD-kort eller en ekstern harddisk, hvis pladsen slipper op. 

Kendt styresystem

DanCell Cubic LTE Lite kører, som så mange af DanCells andre systemer så kører denne Android 5.1, som ofte bruges på mobiler og tablets. Dog har DanCell Cubic Ultimate en krølle på halen. Denne tablet kører nemlig også Windows 10. Dvs at du kan spille Angry Birds på Android delen - og vupti, så kan du skite over til Windows 10, hvor du kan arbejde i Word eller andet. Dette gør Cubic Ultimate til en trofast arbejdsven.

Inklusiv cover - Selvfølgelig!

Som med alle andre tablets fra DanCell, så får du også et cover med i handlen. Det specielle ved dette cover er dog at der er tastatur på! Så bliver det endnu lettere at arbejde på den. Og nu spørger du sikkert... Er tastaturet dansk? Dertil kan vi svare - selvfølgelig!

NavnDanCell Cubic Ultimate
FarveSort, Blå
Længde259 mm
Bredde173 mm
Højde8,9 mm
Batteri6000 mAh
StyresystemAndroid 5.1 / Windows 10 (Tabletten kører 2 styrersystemer)
Skærmstørrelse10,2 tommer
Skærmopløsning1920*1200 pixels
ProcessornavnIntel Cherrytrail, Quadcore
Processorhastighed1,6 GHz
Ram4 GB
Intern hukommelse64 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 512 GB SD-kort (medfølger ikke)
Frontkamera2 MP
Bagkamera5 MP
GPSJa
NetværkNej
Wi-FiJa
BluetoothJa
NFCNej
AndetInkl. cover med dansk tastatur!

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!