DanCell Caterkiller 2Expand
  • DanCell Caterkiller 2
  • DanCell Caterkiller 2
  • DanCell Caterkiller 2

DanCell Caterkiller 2

DanCellDanCell

Ny

DanCell Caterkiller 2 skal løfte arven fra den yderst populære Caterkiller! Men kan den det? Vi er ikke et øjeblik i tvivl om at den kan det her hos Mobilefreak.dk. Med en 5 tommers skærm og Android 6 er der lagt op til sjov og spas!

Flere detaljer

2 799,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Caterkiller 2 - Danmarks hårdeste smartphone

Med DanCell Caterkiller II får du en af Danmarks hårdeste smartphones. Telefonen er IP68 certificeret, og kan derfor holde til en del vand og støv, og er faktis den bedste af sin art i Danmark. Derudover er den bygget i en robust pasform, der gør at telefonen ikke tager et tab eller 2 så tungt.

Massere af lagerplads

DanCell Caterkiller 2 byder dig 16GB intern hukommelse samt muligheden for at kunne tilføje 128GB ekstra ved hjælp af et SD-kort (Sælges seperat) Dermed har du massere af plads til videoer fra byggepladsen, børnefødselsdagen eller tons vis af apps fra Google Play.

Lynhurtig

Med DanCell Caterkiller II får du en lynhurtig forbindelse. Selvom at den har en solid ramme, så understøtter den 4G/LTE netværket i Danmark, hvilket betyder at filmen ikke går i stå midt i det hele. Derudover så er DanCell Caterkiller 2 udstyret med 2GB RAM og en slagkraftig processor, så du ihvertfald ikke skal vente på telefonen!

Knivskarpe billeder

DanCell Caterkiller 2 leverer også flotte billeder. Den er udstyret med et frontkamera på 5 megapixels, og et bagkamera på 13 megapixels. Dermed kan du let tage billeder af de ting der er vigtige for dig i hverdagen uden at kvaliteten bliver dårlig. 

Lækker skærm

DanCell Caterkiller II er født med en 5 tommer stor skærm, som gør at telefonen ligger godt i hånden, og ser hammerfed ud. Dermed er telefonen hverken for stor eller for lille - den rammer plet!

NavnDanCell Caterkiller 2
FarveSort med sølv kant
Længde152 mm
Bredde77 mm
Højde13,4 mm
Vægt225 g
Batteri5000 mAh
StyresystemAndroid 6.0
Skærmstørrelse5 tommer
Skærmopløsning1280*720 pixel
ProcessornavnMediaTek MT6737
Ram2 GB
Intern hukommelse16 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128GB SD-kort (sælges seperat)
Frontkamera5 MP
Bagkamera13 MP
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
BluetoothJa - 4.0
SIM-kort typeNano-SIM og Micro-SIM
Dual-simJa
AndetIP68 certificeret!

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!