DanCell Cubic LTE LightExpand
  • DanCell Cubic LTE Light
  • DanCell Cubic LTE Light
  • DanCell Cubic LTE Light
  • DanCell Cubic LTE Light
  • DanCell Cubic LTE Light

DanCell Cubic LTE Light

DanCellDanCell

Ny

Med DanCell Cubic LTE Light er mulighederne mange. Med en 10,1" skærm er der masser af gode muligheder for at spille eller arbejde på farten!

Flere detaljer

1 399,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Cubic LTE Light - Stor tablet til små priser

Med en DanCell Cubic LTE Light fra Mobilefreak.dk er du garanteret en stor og hurtig tablet, der kan klare det meste. Både sjov og spas, men også når det bliver lidt mere seriøst

Massere af plads

Med denne lille og billige DanCell Cubic LTE Light får du hele 16 GB intern hukommelse. Der er dermed rigeligt med plads til filer og apps, men hvis det ikke skulle være nok, så kan den udvides med 128 GB ved hjælp af et SD-Kort (Sælges separat)

Kendt styresystem

DanCell Cubic LTE Lite kører, som så mange af DanCells andre systemer så kører denne Android 5.1, som er et anerkendt system i hele verden. På grund af dette meget veludviklede og vedbenyttede system, så findes der også et hav af apps - lige fra Facebook til Togbiletter. 

Inklusiv cover - Selvfølgelig!

Når du køber din DanCell Cubic LTE Light hos Mobilefreak.dk, så medfølger der selfølgelig et cover til.

NavnDanCell Cubic LTE Light
FarveSort, Hvid
Længde241 mm
Bredde150 mm
Højde11,5 mm
Batteri3800 mAh
StyresystemAndroid 7.0
Skærmstørrelse10,1 tommer
Skærmopløsning1280*720 pixels
ProcessornavnMediaTek MT8752
Processorhastighed1,5 GHz
Ram2 GB
Intern hukommelse16 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128 GB SD-kort (medfølger ikke)
Frontkamera2 MP
Bagkamera5 MP
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa
NFCNej
AndetInkl. cover

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!