DanCell Cubic LTEExpand
  • DanCell Cubic LTE
  • DanCell Cubic LTE

DanCell Cubic LTE

DanCellDanCell

Ny

Med DanCell Cubic LTE ligger verden for dine fødder. Du har nemlig adgang til massere af apps på den 9,6 tommer store skærm. 

Flere detaljer

1 799,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Cubic LTE - Stor tablet til små priser

Med en DanCell Cubic LTE fra Mobilefreak.dk er du garanteret en lille og hurtig tablet, der kan klare det meste. Både sjov og spas, men også når det bliver lidt mere seriøst

Massere af plads

Med DanCell Cubic LTE får du hele 16 GB intern hukommelse, så der er massere af plads til apps og billeder mm. Og hvis det ikke er nok, så kan du udvide den med op til 128 GB med et SD-Kort (Medfølger ikke). Så er der vidst massere af plads alligevel!

Kendt styresystem

Med DanCell Cubic LTE får du et verdenskendt styresystem. Systemet er fra Google og hedder Android Lollipop. Det er elsket af mange verden over, og systemet bruges også på mobiler fra blandt andet Samsung. Derfor er det også let at finde massere af spil mm til DanCell Cubic LTE

Inklusiv cover - Selvfølgelig!

Når du køber din DanCell Cubic LTE hos Mobilefreak.dk, så medfølger der selvfølgelig et cover til den, så den er pakket sikkert ind.

NavnDanCell Cubic LTE
Længde226 mm
Bredde161 mm
Højde9,5 mm
Batteri3800 mAh
StyresystemAndroid 5.1
Skærmstørrelse9,6 tommer
Skærmopløsning1280*720 pixels
ProcessornavnMediaTek MT8752
Processorhastighed2,0 GHz
Ram3 GB
Intern hukommelse16 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128 GB SD-kort (medfølger ikke)
Frontkamera2 MP
Bagkamera5 MP
GPSJa
Netværk2G, 3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa
NFCNej
AndetInkl. cover

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!