Udsalg!DanCell VRExpand

UDGÅET DanCell VR

DanCellDanCell

Ny

DanCell VR er den sidste nye telefon fra DanCell. Telefonen er på hele 6 tommer og så understøtter den endda også Virtuel Reality! Telefonen har selvfølgelige også fingeraftrysksensor og meget mere.

Flere detaljer

2 799,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell VR - Telefonen inklusiv VR-Briller

DanCell VR er den sidste nye mobil fra DanCell. Med Android 6.0 og en 6 tommers skærm er der lagt op til mange timers sjov og spas. Telefonen har desuden en fingeraftrykssensor, som du kan anvende til rigtig mange ting.

Klar til Virtuel Reality
Med DanCell VR får du en telefon der er klar til den nye digitale verden. DanCell VR understøtter nemlig Virtuel Reality på den 6 tommer store skærm. Dette gør at du får en super fed telefon, med en superfed funktion.

Massere af plads
Med DanCell VR har du hele 16GB intern hukommelse til rådighed. Det er massere af plads til billeder, musik og massere af apps. Og har du ikke plads nok, så kan du altid tilkøbe et sd-kort på op til hele 128GB - så er der i hvert fald massere af plads!

Dobblet simkort - Dobbelt luksus
Med DanCell VR har du selvfølgelig også mulighed for at bruge dualsim (ligesom i de andre DanCell mobiler). Begge simkortene kan bruges på samme tid, så der er rig mulighed for at have et arbejds- og privatnummer i samme telefon.

Alt hvad du behøves
Når du køber en DanCell VR hos Mobilefreak.dk, så er du sikker på at du er køreklar fra starten af. Der er nemlig VR-briller, lædercover, lader og alt det du nu behøver for at komme godt i gang!

NavnDanCell VR
FarveGuld
Længde159,7 mm
Bredde81,7 mm
Højde7,9 mm
Batteri4300 mAh
StyresystemAndroid 6.0
Skærmstørrelse6 tommer
Skærmopløsning1280*720 pixel
ProcessornavnMediaTek MT6737
Processorhastighed1,3 Ghz
Ram2 GB
Intern hukommelse16 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128GB SD-Kort (Kan tilkøbes)
Frontkamera8 MP
Bagkamera13 MP
GPSJa
Netværk3G, 4G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa
NFCNej
Fingeraftryks sensorJa
SIM-kort typeMicrosim + Nanosim
Dual-simJa
AndetInkl cover og VR-Briller. Telefonen understøtter Virtuel reality!

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!