DanCell Caterkiller miniExpand
  • DanCell Caterkiller mini
  • DanCell Caterkiller mini
  • DanCell Caterkiller mini

DanCell Caterkiller mini

DanCellDanCell

Ny

Nu er den her! Lillebroren til den folkekære DanCell Caterkiller! Vi introducerer nu DanCell Caterkiller mini! En 4,5 tommer telefon, med dualsim og en IP68 certificering! Det betyder at den kan holde vand og støv ude! Telefonen har desuden plads til et SD-Kort, så du altid har plads til dine billeder og meget mere.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

1 299,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Caterkiller mini - Den perfekte lillebror!

Med den nye DanCell Caterkiller mini, får du alt det du har brug for i en telefon - og meget mere til! Den har blandt andet dualsim og plads til et SD-Kort! Og så er den da også IP68 certificeret!

Verdenskendt styrersystem

Med DanCell Caterkiller mini får du et af verdens bedste styrersystemer! Den kører nemlig på det verdenskendte Andorid Lollipop 5.0! Systemet er meget veludviklet og bruges af flere milioner af mobilbrugere i hele verden! 


IP68 certificeret

DanCell Caterkiller mini leveres ligesom sin storebror med en IP68 certificering. Dette betyder at telefonen er vand- og støvtæt samt også er meget modtagelig overfor slag mm. Du kan kalde den en håndværkermobil. Vi kalder den en mobil for alle.


Godt batteri

Med DanCell Caterkiller mini får du et batteri på 2300 mAh, hvilket giver dig rigeligt tid til at surfe på internettet eller spille spil.


Plads til et SD-Kort!

Der er selvfølgelig plads til et SD-Kort i DanCell Caterkiller mini. Du kan let tilkøbe et SD-Kort og derefter gemme mange billeder og videoer på det, og dermed udvide din telefons lagerplads meget betydeligt!


God skærm

Som den Mini denne telefon det nu er, har DanCell Caterkiller mini også en mindre skærm. Telefonen har en 4,5 tommer skærm, hvilket gør telefonen til en størrelse der ligger godt i lommen.

NavnDanCell Caterkiller mini
FarveSort med orange / Sort
Længde144 mm
Bredde76 mm
Højde14,5 mm
Batteri2300 mAh
StyresystemAndroid 5.0.2
Skærmstørrelse4,5 tommer
Skærmopløsning960 x 540 pixels
Processorhastighed1,5 Ghz
Ram1 GB
Intern hukommelse8 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med et SD-Kort (Købes separat)
Frontkamera2,0 MP
Bagkamera5,0 MP
GPSJa
Netværk3G
Wi-FiJa
FM-RadioJa
BluetoothJa
NFCNej
Fingeraftryks sensorNej
SIM-kort typeStandard-SIM + Micro-SIM
Dual-simJa
AndetIP68 certificeret: Vand- og støvtæt

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!