Udsalg!DanCell ElsaExpand
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa
  • DanCell Elsa

DanCell Elsa

DanCellDanCell

Ny

Den næste kvinde er landet! En telefon med styrersystemet Android 5.1 samt hele 5 megapixels er der lagt op til en rigtig lavpristelefon. Telefonen er en basismobil uden høje forventninger, der egner sig perfekt som barnets første mobil. Prisen er under 1000 kr, så den er da til at betale.

Flere detaljer

På lager!

799,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Elsa - Den nye lavpristelefon

DanCell Elsa er endnu en lavpristelefon, med høje forventninger til en uhørt lav pris. Ja faktisk er prisen under 1000 kr.

Dual-sim - for ultimativ anvendelighed

Som en DanCell-standard er der selvfølgelig dual-sim i DanCell Elsa. Dual-sim giver dig muligheden for, at have 2 simkort i telefonen på samme tid, uden besværlige skift. Dette er meget brugbart hvis man fx vil have et arbejdsnummer og privatnummer i samme telefon.

Populært styresystem

DanCell Elsa kører som så mange andre mobiltelefoner fra DanCell med det yderst populære styrersystem Android 5.1. Dette styresystem er et særdeles velkendt styrersystem fra Google, som bruges over hele verden.

Barnets første mobil?

DanCell Elsa egner sig perfekt til at blive netop dit barns første mobil, da den har et populært styrersystem og er utrolig billig, men med visse standarder. Mobilen har en 8GB hukommelse samt 1GB ram hvilket er en perfekt størrelse på barnets første telefon.

Skal DanCell Elsa være dit barns første telefon?? 


Hvad er der i pakken?

Udover din nye discount telefon, får du desuden et opladersæt samt skærmfilm til fornten. Så er du godt på vej fra start

Hvad beskytter skærmfilmen og kan i sætte det på?

Skærmfilmen som følger med telefonen, er en god modstandsfaktor overfor ridser og små slag. Denne type skærmfilm er ikke så hårdfør, som fx panserglas. Hos Mobilefreak.dk vil vi med glæde montere dit panserglas. Det koster 65 kr. og du kan tilvælge det her på siden (Nedenunder farvevalg)

Kan jeg tilkøbe panserglas, og er det bedre? Vil i montere det?

Ja, til DanCell mobiler anbefaler vi flydende panserglas. Panserglasset koster 139 kr. og kan tilvælges her på siden (under farvevalg). Det flydene panserglas fordeles jævnt udover skærmen, og tørre derefter i 20 - 30 minutter. Du kan se en fuldstændig instruktionsvejledning her!
Har du ikke mod på selv, at montere dit panserglas? Bare rolig. Vi kan sagten montere det for dig. Det koster 65 kr. og kan tilvælges her på siden (under farvevalg).

NavnDanCell Elsa
FarveRød / Sort / Hvid / Beige
Længde131 mm
Bredde64,7 mm
Højde7,9 mm
Batteri1850 Mah
StyresystemAndroid 5.1 (Lollipop)
Skærmstørrelse4,5 tommer
Skærmopløsning854 * 480
ProcessornavnMediaTek MTK6580
Processorhastighed1,3 GHz 64-bit
Ram1 GB
Intern hukommelse8 GB
Ekstern hukommelseOp til 64 GB SD-KORT
Frontkamera2 MegaPixels
Bagkamera5 MegaPixels
GPSJa
Netværk2G, 3G
Wi-FiJa
BluetoothJa
NFCNej
Fingeraftryks sensorNej
SIM-kort typeNanosim + Standardsim
Dual-simJa

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!