Udsalg!DanCell Lightning MiniPCExpand
  • DanCell Lightning MiniPC
  • DanCell Lightning MiniPC

DanCell Lightning MiniPC

DanCellDanCell

Ny

Teknologien bliver mindre og bedre! Og det vises også her! DanCell går nemlig ind i computerindustrien. DanCell lancerer nu nemlig en minipc, der let kan tages med! Den er ikke ret meget større end et almindeligt USB-stik.

Flere detaljer

1 -5 dages leveringstid :-)

1 799,00 kr

inkl. moms


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

DanCell Lightning - En lille fremtid er nær!

Med DanCell Lightning er det let at have din computer med rundt i hele verden! Alt er at finde på det lille smarte stik, der let kan kobles til en ekstern skærm!

Let at have med

Med DanCell Lightning får du en minipc, der er super let at have med. Den sidder let i HDMI-porten i dit fjernsyn, computerskærm, projektor eller andet. Det eneste det kræver er at der en en HDMI-port tilgængelig, samt at pinden kan få strøm med det medfølgende MicroUSB-kabel.

DualBoot

Hvad i alverden er DualBoot? Tjo, DualBoot er et computerteknisk udtryk for at der kan køres 2 systemer på samme enhed. DanCell Lightning kører nemlig 2 systemer! Både Android 5.1, og Windows 10. Det er selvfølgeligt forskelligt hvilket system man er tilhænger af, men Android har en klar fordel, da det er let at hente mange gratisapps. Omvendt har Windows en velkendt brugerflade, som egner sig super til en computer. Vi vil ikke bestemme hvad du skal bruge. Vi vil blot sige: "Valget er dit!"

Udvidelsesmuligheder

Din DanCell Lightning kan udvides med mange muligheder. Du kan fx. putte et ekstra SD-kort i på op til 128GB, eller tilslutte en USBnøgle på hele 256GB! Så bliver der meget plads til at gemme billeder mm!

Inkl mus og tastatur

Når du køber din DanCell Lightning hos Mobilefreak.dk, så giver vi dig alle tingene til det perfekte startup. Du får nemlig både mus og tastatur fra Rapoo med i købet!

NavnDanCell Lightning
FarveSort
Vægt50g
BatteriSkal være tilsluttet fast strøm vha medfølgende adapter (MicroUSB)
StyresystemDualBoot: Android 5.1 (Lollipop) + Windows 10
ProcessornavnIntel Atom
Processorhastighed1,3 Ghz
Ram2GB DDR3
Intern hukommelse32 GB
Ekstern hukommelseKan udvides med op til 128GB SD-Kort, eller 256GB USB nøgle (Begge sælges seperat)
Optisk drevNej
Wi-FiJa
BluetoothJa - 4.0
Tilslutninger1x HDMI, 2x USB, 1x MicroUSB
AndetDer medfølger desuden mus og tastatur af mærket Rapoo

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende panserglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende panserglas. Flydende panserglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende panserglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende panserglas i dag!


Se mere om det flydende panserglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!