Udsalg! Mobilversion: Flydende skærmbeskyttelse (1. stk) Expand

Mobilversion: Flydende skærmbeskyttelse (1. stk)

DanCell DanCell

DCflydendeglas1

Ny

Passer til ALLE telefoner uanset mærke! Den flydende skærmbeskyttelse fra DanCell fordeles let på telefonen og efter 20 minutter er skærmen fuldt dækket af markedets stærkeste glas med en hårdhed på 9H.

Flere detaljer

139,00 kr

inkl. moms

199,00 kr inkl. moms

-60,00 kr


Vi leverer til mange lande... 

Levering på 1-5 dage!

Flydende skærmbeskyttelse?? Ah, den skal i vidst længere ud på landet med.

Nej, den er faktisk god nok. Dette flydende glas passer på alle enheder uanset størrelse.

Går glasset i stykker, kan du blot fylde hullet/revnen op igen. BUM - så go som ny!

Fremgangsmåde

1. Rengør telefonens skærm grundigt med den medfølgende klud.

2. Hæld en passende mængde væske ud på telefonen og lad det fordele sig. Vip gerne telefonen lidt til alle sider.

3. Lad telefonen tørre i mindst 10 minutter - gerne 15 - 30 minutter.

4. Din telefon er klar til brug - med skærmbeskyttelse!

FarveGennemsigtig
Passer tilAlt! Kun fantasien sætter grænser!
MaterialeHærdet glas
AndetSmartphone version: 1 stk. flydende hærde glas inkluderet.

DanCell - Et dansk elektronikmærkeDanCell er et af de mobilmærker der leverer mobile enheder til Mobilefreak.dk.


DanCell leverer mobiler og tilbehør til Mobilefreak.dk inden for følgende områder.


Smartphones


DanCell producerer smartphones. Alle sammen med der velkedte styrersystem Android, og den særlige mulighed for at have 2 simkort aktive på samme tid. Som en ekstra gave oven i hatten følger der altid en eller anden form for beskyttelse. Det kan være i form af skærmbeskyttelse eller covers. Se mere under det enkelte produkt. Telefonerne er alle billige i forhold til deres konkurrenter, men alligevel er priserne ret forskellige. Du kan blandt andet få et billig discount mobil i et lækkert materiale til under 800 kr.! Samtidigt kan du også få et hav af fede funktioner, der virkelig udfordre Apples iPhone til en pris på under 3000 kr.!


Se vores DanCell mobil sortiment her!Alm. telefoner med trykknapper


Du kan også få en DanCell telefon, kun med trykknapper. Den hedder DanCell Free 2, og er selvfølgelig til salg her hos Mobilefreak.dk. Den har IP68, hvilket gør den til en rigtig håndværkertelefon. Meget stabil telefon, som du kan finde her på siden.Se mere om DanCell Free her!Tablets


DanCell har også tablets, for enhver smag. Både hvis det er barnets første tablet, eller den lidt mere voksne tablet i lidt mere luksusstil. Alle DanCell tables har Android styrersystem, hvilket gør dem til en oplevelse for sig selv.


Køb din DanCell Tablet her!Flydende hærdetglas


DanCell er, foruden mobiler og tablets, også leverandør af flydende hærdetglas. Flydende hærdetglas passer til ALLE telefoner og tablets. Det flydende hærdetglas har samme hårdhed som alle andre glas. Køb dit flydende hærdetglas i dag!


Se mere om det flydende hærdetglas her!


CoversDanCell har løst en af udfordringerne ved at få et nyt cover til sin DanCell telefon. DanCell ved nemlig godt der ikke er noget fedt ved at få en billig mobil, hvis man ikke kan få et billigt cover. Derfor har de lavet et universalt cover, som passer til næsten alle mobiler. Uanset om telefonen hedder DanCell eller Sony. Coversne kan indstilles i en flexibel plastik skinne, således at alle mobiler kan passe i det samme cover.

Se og bestil dit nye cover her!PowerBanks


Det lille sønderjyske firma har da også fået fremstillet en powerbank med solceller, således at man altid kan have strøm på sin mobil! Banken har en kapacitet på hele 10.000 mAh, hvilket er nok til rigitg mange opladninger! 

Se powerbanken her og bestil dit eksemplar i dag!